Vitt te

Vitt te kommer från tebuskens späda knoppar som torkas och behandlas mycket varsamt för att få fram det vita teets finstämda smak.

White Chai

FOUR O’CLOCK White Tea Chai

Vitt te

Efter en resa till Buenos Aires, en livlig stad där utsökt dulce de leche lockar från varje gathörn, ville vi skapa en unik chai-blandning som kombinerar söta karamellnoter med vitt te och kryddor. Resultatet är en tango för dina smaklökar som är dubbelt så spännande som en latte!

Handla här
WINTER WHITE TEA COCONUT & COCOA, FOUR O’CLOCK

WINTER WHITE TEA COCONUT & COCOA, FOUR O’CLOCK

Vitt te

NYHET 2023: Den perfekta årstiden att umgås med nära och kära och, naturligtvis, unna sig godsaker. Prova vår dekadenta skapelse. Krämig, chokladaktig, söt och nötig... ljuvlig!

Handla här

100% ekologiskt och Fairtrade te.

Te kommer från en och samma planta – Camellia Sinensis.

Liksom viner har många teer sina namn från distriktet där de odlas. Varje distrikt är känt för att producera teer med unik smak och karaktär. Idag odlas växten i över 40 länder över hela världen och föredrar höga höjder.

Kvaliteten på teet beror på hur och när den plockats. Var den odlats samt beroende på tebladens sammansättning (koffein, antioxidanter, aromer, mineralinnehåll mm). Första skörden sker på våren och andra på sommaren. Ju yngre teblad – desto rikare innehåll på aromer.