Möt vårt team

Det är i den lilla staden Saint-Bruno-de-Montarville, nära Greater Montreal, Four O'Clock-teerna skapas. Våra tehantverkare är mycket stolta över att smaka, blanda och förpacka alla de läckra teerna. Alla små steg och magi som går med till att göra din favoritkopp te tas med stor försiktighet under ett tak.

Träffa Joanne

Vår grundare

Det hela började 1992 när Johanne Dion, företagets grundare, var på en resa till London. När hon satt på uteplatsen i ett tehus hörde hon Big Ben klocka fyra gånger. Fyra O'Clock föddes!
Driven av en önskan att dela unika och raffinerade blandningar med världen, återvände Johanne till Montreal-förorterna, där hon och hennes team började utveckla fantastiska teer.

Träffa Karine

Med passion för te

Four O'Clock är ett familjeföretag som drivs av en mor och dotters passion för te. Sedan 2015 har Karine Pomerleau, Johannes dotter, tagit över ledningen för företaget.
"Eftersom vi är ett familjeföretag strävar vi efter att skapa överraskande och unika kvalitetsteer som för samman människor."

Träffa Christian

Vår te-mixolog

Christian, Four O'Clocks mixolog och har en stor passion för mat, och inspireras från resor av nya växter och kulinariska upptäckter. Med lite intuition som ingrediens därtill blir resultatet är exceptionella blandningar.
”Te och örter har alltid varit, för mig, något mycket speciellt. Nästan metafysiskt i den meningen att det är ett privilegierat ögonblick att uppskatta nuet och att umgås med vänner och familj. Det är något mycket magiskt med det! ”

Se inspiration