Vår resa

Som en pionjär i Kanada med dess första Fairtrade-te, har Four O’Clock åtagit sig att förbättra livet för de som odlar te, örter och kryddor sedan 2003. Det är viktigt att erbjuda produkter som respekterar kroppen såväl som miljön och samhället.

Från mild till vild, vart åker vi idag?

Varje te-skapelse har sin egen historia och anekdot. Kulinariska upplevelser, souvenirer, minnen är alla inspirationskällor.

Njut av den komplexa mosaiken av Four O’Clock-teer med dess ovanliga kombinationer av ingredienser som utgör varje skapelse inklusive kryddor, blommor, örter, frukt och smaker. Deras unika kompositioner utgör vårt varumärke DNA.

En upplevelse i varje kopp.

Vår resa

1992

Allt började 1992 när Johanne Dion, företagets grundare, var på en resa till London. När hon satt på uteplatsen i ett tehus hörde hon Big Ben klocka fyra gånger. Fyra O'Clock föddes! Driven av en önskan att dela unika och raffinerade blandningar med kanadensare återvände Johanne till Trans-Herbe, Four O'Clocks huvudkontor, där hon och hennes team började utveckla te och örtteer.

2003

Vi var pionjärer i Kanada när vi lanserade vår första Fairtrade-produkt, Earl Grey, 2003.

2020

Ny design som bjuder på nya lekfulla förpackningar. Nya överraskande smaker för en hälsosam upplevelse, baserad på naturliga ingredienser.

2023

Tre överraskande te-smaker på besök! Winter Tea Edition! Four O’Clocks specialutgåva med tre värmande te-smaker som förgyller vinterns små och stora stunder.